Hotels

Oferim un servei personalitzat a hotels a confecció de cortines i en decoració. El nostre personal expert t'assessorarà en tot moment de les teles i estils a triar per obtenir els resultats desitjats.

Tapissats de tot tipus de parets i mobiliari (sofàs, cadires, tamborets, capçals ...) Qualitat al millor preu. Som ràpids i eficaços.

Tapissats a mida

Som professionals en la realització d'entapissats de forma artesanal aportant un estil original i de gran confort als llocs i estances. Treballs a mida i personalitzats.

Disseny i decoració, disposem d'un gran assortiment de teles de gran qualitat. Prestem els nostres serveis a particulars, empreses i hotels.

Cortinatges i textil

Oferim un ampli servei de confecció de cortines a mida per a portes i finestres. Dissenys exclusius, moderns i elegants en estors, panell japonès i cortines. Teixits d'última tendència.

Comptem amb més de 35 anys d'experiència en el sector i el nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients.

Decoració personalitzada

Oferim el servei de decoració personalitzada en cortines i tapissats per la llar.

El nostre personal expert t'assessorarà en tot moment de les teles i estils a triar per obtenir els resultats desitjats.

Tapissats de tot tipus de parets i mobiliari (sofàs, cadires, tamborets, capçals ...) Qualitat al millor preu. Som ràpids i eficaços.

Manteleries

A la nostra àmplia selecció de jocs de taula trobaràs el model perfecte per aportar color, vitalitat i frescor a la teva taula.

El nostre personal expert t'assessorarà en tot moment sobre els estils i les teles a triar per obtenir els millors resultats.

Matalassos

En el nostre catàleg trobaràs la millor relació qualitat preu en matalassos i bases entapissades, tant en mesures individuals com de matrimoni.

A més, disposem d'una gran varietat d'acabats i teixits perquè obtinguis el resultat desitjat.