Cortines i tapissats a Barcelona

A Jubril portem més de 35 anys creant. Dedicats al sector de l'elaboració de cortines i tapissats, oferim un servei integral a empreses i particulars. A més de cortines, realitzem tot tipus d'entapissats, tendals i decoració personalitzada per a la llar.

Comptem amb un equip de professionals expert i amb molts anys d'experiència en el sector per ajudar-te a trobar l'estil que millor va amb la teva llar, negoci, hotel...

Som una empresa familiar que, en tots aquests anys, sempre hem buscat la innovació tant en les matèries primeres amb què treballem, com amb les tècniques que utilitzem des del nostre taller.

Aquesta recerca d'allò més nou, ens ha permès convertir-nos en una empresa referent i competitiva en el sector del tèxtil.

Un dels nostres productes és la confecció de cortines. Les podem personalitzar, es realitzen a mida i comptem amb amplis catàlegs de models de cortines i colors per triar. També realitzem entapissats per a la llar i moquetes amb certificat ignífug.

Els nostres clients són empreses i particulars. Entre els negocis, són molts els hotels que han deixat les seves cortines i tapisseries en mans de Jubril.

Per a aquest tipus d'establiments, tenim altres materials com roba de llit i matalassos. Molts d'ells són hotels de luxe i 5 estrelles que confien cosa tan important com la roba de llit i les cortines a nosaltres. La nostra millor garantia d'èxit és la satisfacció dels nostres clients satisfets que tornen a confiar en nosaltres.

També treballem per a particulars i altres locals.

Per a la confecció de cortines i entapissats, confia en els professionals. T'assessorarem i ajudarem a trobar el disseny que millor s'adapta a la teva llar i al teu estil. Podem crear dissenys únics i exclusius per a tu.

Truca'ns! Estarem encantats d'atendre't i t'elaborarem un pressupost personalitzat i sense compromís.

contractHotel1
hotel_montecarlo_roses_G
hotel-bcngotic-G

TALLER

Sempre hem buscat la innovació tant en els materials emprats com amb les tècniques que utilitzem des del nostre taller

EXPOSICIÓ

Vine a descobrir la nostra feina a l'espai d'exposició. Estarem encantats d'atendre't i assessorar-te personalment